English Nederlands

De Karpers

Uitgezette karpers 2013


In januari zijn er 11 stuks prachtige spiegels uitgezet. Met dank aan Jan Willem en Arend voor het sponsoren. Ze zijn allemaal gewogen en opgemeten. Je kunt ze alle 11 bewonderen op DEZE pagina.
Welke karper gaat het eerste bijten en wie gaat de eerste vangen?

Uitgezette karpers 2011


Er zijn in 2011 13 karpers toegevoegd aan het natuurlijk bestand.
Om een eind te maken aan de gedachte dat er geen vis zwemt zijn er karpers bijgezet. In januari 2012 werden 77 prachtige franse spiegels met Hongaars bloed van 1 tot 5 kilo toegevoegd. Het was een goede eerste aanvulling van het natuurlijk bestand. Naast karpers zorgt zeelt voor leuke bijvangsten. Download hier de 8 pagina's PDF met de foto's van alle 77 karpers.

Visverhaal


Zondag aangekomen het was redelijk weer de spullen gauw neergezet en gelijk een voer campagne begonnen. Het kwam allemaal erg traag op gang maar had je ze op de plek dan was hard werken. Ik heb een aantal
mooie vissen gevangen met als zwaarste een schub van 25 pond in totaal had ik er negen. Eén spiegel en acht schub en dan nog de nodige verspeeld. Jan je bent een super beheerder, ik kreeg elke dag de krant en als klap op de vuurpijl op de laatste dag een bak gebakken vis. Dat was erg lekker. Jan, ik heb een top week gehad veel met je gelachen, en je
weet het, volgend jaar als ik kom, heet ons clubhuis DE VROLIJKE VISSER. En niet te vergeten je broodje bal [ha ha]. Jan nogmaals bedankt voor de gezellige week. Ik kan en zal iedereen aanraden om een keer op de Karperput van Ammerstol te vissen.

Groetjes Hans

Uw visverslag op deze website?


Uw verhaal met tips en anekdotes is van harte welkom. Wij doen er alles aan om uw visplezier te verhogen en zijn daarom ook benieuwd naar hoe u het verblijf op de put heeft ervaren. De aangewezen plek daarvoor is ons gastenboek. Om er zeker van te zijn dat u alles wat in u op komt ook echt kwijt kunt, is de maximale limiet voor berichten op het gastenboek verhoogd naar 4000 karakters. Tik uw verslag eerst in Microsoft Word zodat onderaan in de balk het aantal woorden en karakters staat vermeld. Dan hoeft u het alleen nog maar in het gastenboek te plakken zodat u zeker bent van publicatie. Heeft u toch meer dan 4000 karakters dan ververst het scherm en gebeurd er verder niets. (sorry)
Wij zien uw verhalen graag verschijnen. Klik hier voor het gastenboek.